Lillie Clubhouse Reception

← Back to Projects

CREATIVE
VISION

The reception area in Lillie Clubhouse had to be exquisitely finished. The large, open space is designed to invite clients into a welcoming and relaxing atmosphere. The glazing designs are intended to add sophistication throughout.
EPR Architects Quote
Specialist Quote
Wall cladding in this spectacular room features bespoke timber incorporating individual glazed panels. The reception desk is the centre of attention within the area with an elegant UV backlit glass box.
It was extremely rewarding for everyone at Specialist Glass to see the client's vision come to life.
Tracey McMullan, Specialist Glass Quote
Specialist Glass
Specialist Glass

No Limitations, we create to your specifications.

Talk to us and find out how we can work together to create what you have visualised.

Talk to us about your project